Podcast Belgian Smaak

Breandan Kearney is een Ierse bierjournalist die samen met zijn vriendin aan de succesvolle blog Belgian Smaak schrijft. Dit jaar lanceerde hij ook een eigen podcast, waarin hij maandelijks aan tafel gaat zitten met een bekende bierpersoonlijkheid.

Geluidsman Lander Meuris zorgt er steeds voor dat alles fantastisch klinkt en ik neem de fotografie voor mijn rekening. Hieronder een selectie van twee favoriete podcastmomenten van het afgelopen jaar.

Die keer toen we er eentje konden doen in de Sint-Pietersabdij in Gent:

 

en toen we naar brouwerij Boon reden in Lembeek en het interview met Frank Boon tussen de foeders konden doen.

 
 

Volgend jaar gaan we verder met onze roadtrip langs de meest interessante brouwerijen van België, dus stay tuned!

Meer informatie over het project vind je op www.belgiansmaak.com/belgian-smaak-podcast/