Huwelijksfotograaf voor Steven en Olivia

Steven en Olivia zeiden deze zomer volmondig 'JA' tegen elkaar in de weide naast Olivia's ouderlijk huis - hoog op een heuvel. Het is natuurlijk tof om een huwelijksreportage te mogen shooten in zo'n idyllische setting: een tent in de wei, een zonnige dag in augustus en een zicht over een glooiend polderlandschap; het maakt de dag alleen maar fijner.

Toch blijft me vooral de sfeer bij, en dan vooral die heerlijke chaos 's ochtends vroeg. Het klaarmaken is telkens opnieuw het leukste moment van een huwelijksdag. De schoonmoeder die koffie zet met haar krulspelden in, terwijl de bruid haar make-up laat doen en een van de kinderen choco morst op de zondagse kleren. Het is keer op keer een uitdaging om die alledaagse, maar toch unieke momenten op een zo goed mogelijke manier vast te leggen. Bij Olivia en Steven was het niet anders. Dat spannend, nerveuze, gemoedelijke sfeertje was er weer en overal in huis waren kinderen, ouders en grootouders zich vol enthousiasme aan het klaarmaken voor de grote dag.