2 0 1 7

Het is eind januari. Hoog tijd voor een jaaroverzichtje van 2017!

Het minste wat je van 2017 kan zeggen is dat het een rollercoaster was. Een jaar waarin we een groot verlies te verwerken kregen en enkele gezondheidsissues de kop opstaken. Misschien wel het moeilijkste jaar tot nog toe. Maar al dat drama zorgde wel voor enkele belangrijke Aha-momentjes. Ik besefte wat voor ongelooflijke toppers mijn vrienden zijn en hoe sterk mijn relatie met mijn lief is. Zo sterk dat we dan maar besloten om 2017 af te sluiten met een flinke dosis liefde. En zo werd mijn lief eind 2017 mijn man.

Een rollercoaster heeft hoogtes en laagtes en zo ook 2017. Die hoogtes uitten zich op professioneel vlak. Het was het jaar waarin ik voor het eerst naar een Fearless conferentie ging, totaal overweldigd en geïnspireerd terugkwam en voor eens en voor altijd besloot dat ik nog meer zou inzetten op het vastleggen van oprechte momenten en interacties. Ik ben meer dan ooit overtuigd van het belang van verhalen vertellen. Het was het jaar waarin veel puzzelstukjes samenvielen en ik besefte hoe ongelooflijk graag ik mijn job doe.

Dat ik mijn passie verder kan blijven uitoefenen heb ik alleen maar te danken aan iedereen die vorig jaar voor mijn lens passeerde. Dankjewel voor jullie vertrouwen en om jullie belangrijke momenten met me te delen!