Huwelijksfotografie - Karolien en Gertjan

Op een van de eerste écht hete dagen dit jaar trouwden Karolien en Gertjan in een tent aan een pittoresk kreekje, omgeven door iedereen die ze graag zien.

Eén van de fijnste aspecten aan de dag was dat ik Wouter Maeckelberghe mee had als second shooter. Omdat we al vaak samen zijn gaan fotograferen en allebei dezelfde reportage-insteek hebben, zijn we enorm op elkaar ingespeeld. Wouter ging 's ochtends langs bij Gertjan om hem daar met zijn familie te fotograferen, terwijl ik bij Karolien bleef en gelijktijdig het klaarmaak-momentje met al haar vriendinnen kon vastleggen.

getting ready wedding dress.jpg
women getting ready wedding day.jpg
groom attaching rose.jpg
getting ready friends.jpg
women laughing getting ready.jpg

Met twee fotografen aanwezig zijn op een huwelijk zorgde ervoor dat we ieder moment konden vastleggen voor Karolien en Gertjan -zowel de grootse momenten als de kleine tussendoormomentjes-, en vaak ook eens vanuit een totaal ander perspectief.

Vergeet niet op de pijltjes te klikken om door de foto's hieronder te scrollen.

De sfeer was de hele dag lang gezellig, los, informeel en toen het feest 's avonds begon zat de ambiance er onmiddellijk in en was het een kwestie van minuten voor iedereen stond te shaken op de dansvloer.

Venue: Hoeve Engelendael