In Process

Wat is het opzet van In Process?

Met In Process wandel ik een stukje met je mee in het proces waar je op dit moment doorheen beweegt in je leven. Mijn doel is dat je je gezien voelt in het vaak onzichtbare werk dat je verricht wanneer je door een proces gaat.

In Process is een portretsessie waarbij we in de diepte gaan. Adhv technieken die ik meeneem uit mijn opleidingen Creatief Agogisch Coachen en Kindrêd Meditatie creëer ik een veilige plek om samen in het proces te duiken.

Wat bedoel je met een Proces?

Met een proces bedoel ik alles waar we als mens zoekend en groeiend doorgaan:

- zelf-limiterende gedachten overwinnen

- je lichaam graag zien

- het aanvaarden van bepaalde limieten

- zelfvertrouwen opbouwen

- het rouwproces na een verlies of een breuk

- ...

Is In Process iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig? (Onder)zoekend? Iemand die graag even uit de comfortzone stapt? Sta je open voor nieuwe ervaringen? Heb je goesting om in een creatief proces te stappen?

Dan...yep!

Hoe verloopt een In Process sessie?

- We zoeken samen een gerichte focus in een telefonisch intake gesprek. Rond welk thema / welke thema's wil je graag werken? Wat hoop je hieruit te halen?

- We spreken af op een plek die iets betekent voor je. Een plek in de natuur is vaak heel fijn om in te creëren.

- We doen wat nodig is om op het gemak toe te komen op de plek en bij elkaar. Er worden ook toegankelijke meditatietechnieken aangereikt om op een rustige manier van start te kunnen gaan.

- De sessie zelf is in de eerste plaats een cocreatie. We gaan samen op zoek naar het verhaal dat je wil laten zien. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Een sessie duurt gemakkelijk een drietal uur.

- Ongeveer een maand na de sessie ontvang je je online galerij waarbij je alle foto's te zien krijgt, voorzien van een watermerk. Uit die foto's kies je drie favorieten om te laten afwerken. Je hebt ook de kans om meerdere/ alle foto's bij te bestellen.

Hoeveel kost In Process?

De basisprijs voor In Process is 850 euro. Prijzen zijn incl. btw.

In die kostprijs zit de afwerking van de drie sterkste foto's inbegrepen. Jij kiest zelf welke foto's dat worden.

Extra foto's kunnen aangekocht worden voor €25/foto of €300 voor alle bewerkte foto's.

Hoe kunnen we je boeken?

Vul hier het contactformulier in en je hoort snel van mij terug!

Huwelijksfotografie

Zo’n huwelijksreportage, hoe werkt dat?

Na het eerste contact prikken we een datum voor een persoonlijk gesprek. Daarna maken jullie rustig een keuze. Zien jullie een samenwerking volledig zitten? Dan zet ik alvast een grote cirkel rond jullie trouwdatum.

Tijdens dat gesprek wil ik graag veel van jullie weten. Niet per se wie de grote en de kleine lepel is, wel wat de dynamiek is tussen jullie twee en wat de verschillende persoonlijkheden zijn onder familie en vrienden.

Na afloop ontvangen jullie van mij een ondubbelzinnige offerte en een voorschotfactuur. Ongeveer een week voor het feest overlopen we samen het verloop van jullie huwelijksdag. Dan is het enkel nog aftellen!

Op de Grote Dag kruip ik als fotograaf meteen recht in jullie trouwbubbel. In your face. Tot je mijn douchegel bijna kan ruiken. Dit zorgt er meestal voor dat jullie mij de rest van de dag nog amper opmerken. Truken van de foor.

De hele dag door geef ik op jullie trouwfeest het beste van mezelf. Al vanaf de eerste voorbereidingen tot een uur na de openingsdans. Ik stel scherp op het tedere en het idyllische, maar ook het grappige, het absurde en het rauwe.

Drie maanden later, bekijken we samen de foto’s van jullie trouwpartij. Je krijgt de beelden te zien in een slideshow. Een magisch moment: jullie beleven al die pure en intense herinneringen voor de eerste keer opnieuw.

Hoeveel kost een huwelijksreportage?

De basisprijs voor een huwelijksreportage is 2500 euro. Prijzen zijn incl. btw.

De uiteindelijke kostprijs voor jouw huwelijk bepalen we in onderling overleg en hangt af van eventuele extra’s, reisvergoeding, parkeerkosten enz.

Maak je ook portretten?

Tijdens de koppelshoot van een uurtje zijn jullie helemaal alleen. Een moment waarop jullie ongedwongen en vrij zijn, perfect voor enkele spontane portretjes van jullie tweetjes.

Hoeveel beelden mogen we verwachten?

Een huwelijksreportage van 8 uur levert ongeveer 350 goede foto’s op en je ontvangt alle ontwikkelde beelden nadien in hoge resolutie.

Fotografeer je ook in het buitenland?

Damn right, want ik hou gigantisch veel van reizen. Zelfs wanneer jullie van plan zijn te trouwen in Noord-Korea of Siberië, krijg je me helemaal warm.

Wat als je camera het laat afweten?

Jullie huwelijk fotografeer ik altijd met twee camera’s. Als de ene camera stuk zou gaan, kan ik altijd terugvallen op het tweede toestel.

Eet je mee?

Graag! Zo zorg je ervoor dat ik niet flauwval, hangry word of verplicht word die mueslibar op te eten die al jaren in mijn camerazak ligt te verkruimelen.

Eten doe ik het liefst wanneer jullie dat ook doen. Het is toch geen gezicht met jullie mond vol. Maak je geen zorgen: van de wijn blijf ik af.

Wat als je ziek valt?

Jullie huwelijk is voor mij enorm belangrijk. Ik zou nooit zomaar afzeggen als ik me wat ziekjes voel. Het zou al levensbedreigend moeten zijn voor ik plooi.

Jaja, maar wat als? In dat geval heb ik een groot netwerk van schitterende collega’s die ons uit de nood zullen helpen. Wat er ook gebeurt: jullie vallen nooit zonder fotograaf.

Hoe lang ben je aanwezig?

Maximaal 15 uur lang ga ik voluit, al vanaf de eerste voorbereidingen. De late uurtjes op het feest laat ik aan mij voorbijgaan, tenzij je er op staat.

Maak je ook albums?

Graag! Geen betere manier om jullie kostbare herinneringen voor generaties te bewaren. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

Doe je ook verlovingsshoots?

Tzalwel. Het is zelfs de ideale manier om elkaar al wat beter te leren kennen. Wanneer je een verlovingsshoot boekt, heb je ook recht op een pakketprijs.

Hoe kunnen we je boeken?

Vul hier het contactformulier in. En je hoort snel van mij. Na het eerste contact nodig ik je graag uit bij me thuis voor koffie en een persoonlijk gesprek.

Day in the Life

Wat is een Day in the Life-reportage?

Een intiem portret van jullie gezin. Je kan kiezen tussen een sessie van een volledige dag (8 uur) of een halve dag (4 uur). Een derde optie is een korte portretsessie van anderhalf uur. Bij een portretsessie kies je zelf een activiteit.

Hoeveel kost een gezinsreportage?

Day In The Life prijzen beginnen aan 600 euro. Je ontvangt alle foto’s via een online galerij en krijgt ook een ‘stoefboekje’ met de beste foto’s. Je kan de foto’s ook in een album laten gieten, of laten printen in elk formaat.

Zijn er ook extra’s?

Voor reportages buiten Gent reken ik een vergoeding aan van 0,5 euro/km.

Wat doe jij dan?

Al van bij het ontwaken tot het slapengaan fotografeer ik jullie doodgewone doen en laten. Je kan me die dag beschouwen als een vlieg op de muur.

Ik poseer niet graag.

Dat hoeft niet. In tegenstelling tot thuis, word ik tijdens het werk liefst straal genegeerd. Je hoeft dus helemaal niet dromerig in de lens te turen.

Maak je ook een gezinsportret?

Net voor ik vertrek maak ik wel altijd een 'geposeerd' gezinsportretje.

Hoe worden de foto's aangeleverd?

Jullie krijgen alle foto's in hoge resolutie, zonder watermerk. Ze worden geüpload in een online galerij die je kan delen met vrienden en familie.

Hoe kunnen we je boeken?

Yesss! Contacteer me hier voor meer info of een instant boeking!